Az Egyiksem Párt hivatalos oldala

 Haza I Egyház I Munka I Külpolitika I Honvédelem I Népvédelem I Szociálpolitika I Önkormányzat      

Keresés:
Utolsó módosítás: 2015.04.06.  hétfő Egyiksem párt alapítva 2009
Főoldal >> Blokád alá !!!

Az Egyiksem párt kiáll a hagyományos értékrendű magyarok mellett

Az évenként botrányba fulladó "meleg" felvonulást támogató 13 nagykövetség értékrendjét, valamint a felvonuló "meleg" büszkeség dagasztotta szőrös kebleket és popsikat villantó áradatot tudomásul vesszük, de ugye, nem muszáj szeretni????

A szexuális élet magánjellegű dolog, mindenki ott szúrja el az életét, ahol jónak látja, szive joga, kivel, mit, hova...

                                                           

Mint ahogy a pornó, vagy erotikus tartlamú újságoknak is meg van határozva, hol a helye, hogy a fiataloknak, gyerekeknek ne borítsa fel a lelkivilágát, úgy nézetünk szerint a nyugodt felvonulás szalonképes lehet, de a felspanolt és szexuális játékokkal teletűzdelt "meleg"-felvonulás nem szolgálja senki épülését.

 

Tudomásul vesszük a nyugodt, túlzásoktól mentes "meleg"-felvonulást, mely a nevében is a büszkeség és nem a kérkedés felvonulása kell, hogy legyen.

Számos köztiszteletben álló "meleg" művész, politikus (na, jó, a politikusok nem állnak köztiszteletben) vállalkozó ismert a magyar életben, akik esetenként sokat tettek hazánkért.

Az ő érdemeik is hozzájárulnak ahhoz, hogy létrejön ez a felvonulás.

De mi is kérünk valamit:

Ami sértő más emberek számára, azzal ne ingereljék őket, mivel ez a felvonulás sokak szemében provokációnak tűnik, és ha az elmúlt évek képeit nézzük, akkor az is.

Az elkövetkezendő években szeretnénk, - ha már a "meleg" felvonulás egyelőre elkerülhetetlen, a felvonulás időpontjára biztosítanának részükre egy zárt stadiont, ahol az ifjúság erkölcseinek rombolása és a felháborodások elkerülése miatt egymás között, boldogan és önfeledten vonulhatnának fel, a résztvevők teljes megelégedésére, biztonságban, sértetlenül.

 www.egyiksem.hu

Bővebben

3 hozzászólás

Elküldöm ezt a cikket

 

Játékgépek, kaszinók?

Sok család életét tette tönkre a hivatalosan is engedélyezett nyer?gép.

Tenni kell ellene.

Bővebben

4 hozzászólás

Elküldöm ezt a cikket

Blokád alá

Minek a benzinkútra pornó? Miért van kitéve a cukorkák mellé?

Bővebben

Elküldöm ezt a cikket

© Copyright 2009 | All rights reserved.