Az Egyiksem Párt hivatalos oldala

 Haza I Egyház I Munka I Külpolitika I Honvédelem I Népvédelem I Szociálpolitika I Önkormányzat      

Keresés:
Utolsó módosítás: 2015.04.06.  hétfő Egyiksem párt alapítva 2009
Főoldal >> Blokád alá !!! >> Az Egyiksem párt kiáll a hagyományos értékrendű magyarok mellett

Az Egyiksem párt kiáll a hagyományos értékrendű magyarok mellett

Az évenként botrányba fulladó "meleg" felvonulást támogató 13 nagykövetség értékrendjét, valamint a felvonuló "meleg" büszkeség dagasztotta szőrös kebleket és popsikat villantó áradatot tudomásul vesszük, de ugye, nem muszáj szeretni????

A szexuális élet magánjellegű dolog, mindenki ott szúrja el az életét, ahol jónak látja, szive joga, kivel, mit, hova...

                                                           

Mint ahogy a pornó, vagy erotikus tartlamú újságoknak is meg van határozva, hol a helye, hogy a fiataloknak, gyerekeknek ne borítsa fel a lelkivilágát, úgy nézetünk szerint a nyugodt felvonulás szalonképes lehet, de a felspanolt és szexuális játékokkal teletűzdelt "meleg"-felvonulás nem szolgálja senki épülését.

 

Tudomásul vesszük a nyugodt, túlzásoktól mentes "meleg"-felvonulást, mely a nevében is a büszkeség és nem a kérkedés felvonulása kell, hogy legyen.

Számos köztiszteletben álló "meleg" művész, politikus (na, jó, a politikusok nem állnak köztiszteletben) vállalkozó ismert a magyar életben, akik esetenként sokat tettek hazánkért.

Az ő érdemeik is hozzájárulnak ahhoz, hogy létrejön ez a felvonulás.

De mi is kérünk valamit:

Ami sértő más emberek számára, azzal ne ingereljék őket, mivel ez a felvonulás sokak szemében provokációnak tűnik, és ha az elmúlt évek képeit nézzük, akkor az is.

Az elkövetkezendő években szeretnénk, - ha már a "meleg" felvonulás egyelőre elkerülhetetlen, a felvonulás időpontjára biztosítanának részükre egy zárt stadiont, ahol az ifjúság erkölcseinek rombolása és a felháborodások elkerülése miatt egymás között, boldogan és önfeledten vonulhatnának fel, a résztvevők teljes megelégedésére, biztonságban, sértetlenül.

 www.egyiksem.hu

 

Elküldöm ezt a cikket

 

 

Hozzászólások

 

Békési Béla

2009-12-28 22:29

Tolerancia - általában a hiányát írják csak le, amikor valaki egész életében toleráns, azt nem nagyon értékelik.
Én a tolerancia szót a megalkuvó, mindent lenyelő szóval állítottam szembe, mert a jelen értelme most ez.
Hogyan kérhet toleranciát az, aki nem az?
Bár, keresztyéni gondolat: kérjetek, s adatik néktek, ezértr minden intoleráns él is vele, magára nézve azonmban nem tartja kötelezőnek.
Hivatásos tolerancia kuncsorgók...

egy majdnem senki

2009-12-28 16:37

Hogy is írtam: innen is hiányzik a tolerancia, ami CSAK AKKOR az, ha KÖLCSÖNÖS: akik \"tüntetően\", hangosan mutogatják \"másságukat\", azok valójában nem polgárpukkasztanak, nem jogaikért küzdenek, hanem pont azt veszik semmibe, ahol sérelem éri őket is: azaz NEM TOLERÁNSAK...

Békési Béla

2009-09-14 17:41

Itt több, elég durva megnyilatkozás volt. Köszönettel vettük a hozzászólásokat, mivel minden hozzászóló a hagyományos értékek mellett foglalt állást, csak eléggé vulgáris formában, így ezt - bár nem szeretnénk, ha a véleménynyilvánítás csorbát szenvedne - a jóízlés miatt töröltük. Szerk.

 

© Copyright 2009 | All rights reserved.