Az Egyiksem Párt hivatalos oldala

 Haza I Egyház I Munka I Külpolitika I Honvédelem I Népvédelem I Szociálpolitika I Önkormányzat      

Keresés:
Utolsó módosítás: 2015.04.06.  hétfő Egyiksem párt alapítva 2009
Főoldal >> Főhír: bejegyezték az Egyiksem Pártot!!!

Főhír: bejegyezték az Egyiksem Pártot!!!

2009-04-16 07:27

Sikerült a pártot bejegyeztetni, bár nem volt egyszerű!

Bizonyára sokan gondolnak nosztalgiával a régi KISZ-es évekre, a baloldali eszmék emberarcú szocializmusára. Mekkora csapda lehet ez! 


Bár nem láttunk, hallottunk, beszéltünk, de élhető volt...

\"\"
Az emberek - velünk együtt - az együttlétre, a közösségi életre és a fiatalság emlékeire gondolnak. A rendszerváltás előtt egyre hangosabban jöttek elő az 56-os emlékek,a lassan megnyíló vasfüggönyön átlesve a látható jólét, a szólásszabadság, vállakozói szabadság igérete biztatott.

\"\"


A pártok igyekeztek meglovagolni ezeket a hullámokat... Ott egyensúlyozott az ember a stabilnak gondolt jobb és baloldal eszmerendszerek között, hallgatva a szép, magyarázó szavakat...nagyon sokan hittek a megújult baloldalban, miközben csak a maszk, a szavak voltak az érvek, valójában egy torz és hazug rendszer jött helyette, talán rosszabb, mint ami előtte volt...
Az igazi áldozatok azok, akik hittek, bíztak a szavakban, és most látják, hogy épp azok röhögnek rajtuk, akik miatt mindenkivel konfliktusuk volt. Akik nem hitték el, hogy ekkora disznóságokat csinálnak ezek, mert józan ésszel felfoghatatlan....
Visszagondolva: benyaltuk az egész maszlagot... Azért azt nem tehetjük meg, hogy nem megyünk el szavazni. Ez a párt ebben a kavarodásban már nem mondja, hogy jobboldali, azt sem, hogy baloldali. Talán itt újra kezet foghatnak azok az emberek, akik a hazug politika miatt összevesztek...

Egyszerűen nincs már olyan kategória, amelyet ne járattak volna le a nyakkendősök...

Ez a párt a mi pártunk. Ez az Egyiksem párt!- Mert fontosnak tartjuk, hogy az eddigi szokásokat felborítsuk, hogyan változhat jó irányban az életünk.

DE CSAK HA JÓL DÖNTÜNK!

Erre lehet megoldás az Egyiksem párt

 

Elküldöm ezt a cikket

 

 

Hozzászólások

 

Ken Kessey

2009-07-16 03:24

Tisztelt alapítók!
Szeretnék részt venni a párt munkájhában. Amikor a soraikat olvastam, saját magam kérdseit láttam. Ha elfordulok a "baloldaltól" szemen kellene köpni magam? Megalkuvó vagyok? helyezkedek? Sok vita és gondolat után ebben látom a megoldást.
Szeretnék tenni valamit Üdvözlettel: Ken

ékési Béla

2009-07-05 23:56

Ha arra gondolsz, hogy nem fogalmazunk nyersen, akkor lehet, hogy igazad van, de elég karakteresek vagyunk, hidd el. :)

Kiss Teri

2009-07-05 23:39

Nagyon jó dolgokat írtatok, de ez nem egy markáns valami

Temesi Zoltán

2009-06-21 18:24

Tisztelt Alapítók!
Ha ezeket a dolgokat komolyan gondolják, szívesen csatlakozom Önökhöz.
A szélsőségeket elkerülve az eddigi legnormálisabb értékítéletet látom a cikkekben.
Jó munkát!
E-mail megy

Békési Béla

2009-04-18 17:13

Kedves KIss József!

Köszönjük az őszinte szavait, úgy gondolom, hogy nem csak a pénz jelentheti egy szervezet felépülését, hanem az akarat is. A segítségére mindenképp számítunk, főleg, hogy az alapítás helye Balatonlelle, 17 km-re Karádtól.

Üdvözlettel: Békési BÉla
[email protected]
20/9283 266

Kiss József

2009-04-16 18:26

Tisztelt Alapítók!

Elolvastam interneten megjelent ismertető cikküket, melyet "Magyarország bajban van" címmel jelentettek meg, sajnos még annál is nagyobb bajban van, mint ahogy ezt Önök gondolják. Ha változást akarunk, mindent előről kell kezdeni, a kezdet nem lehet más, mint népszavazással összehívni az új alkotmányozó nemzetgyűlést, mely képes az új játékszabályokat megalkotni, a nemzetgyűlési választásokból ki kell zárni a pártokat tekintettel arra, ha ezt nem tesszük meg, akkor a következő alkotmány is pártpolitikát fog elsősorban képviselni. Jelen pillanatban megítélésem szerint új pártnak nem sok esélye van arra, hogy bármilyen jó politikai programmal a parlamentbe jusson. Egy új választás csupán pénzügyi kérdés, márpedig egy új párt kellő pénzügyi alapokkal nem rendelkezik, biztosan van hiteles ember, illetve emberek, meg kell őket találni. Már Gyurcsány is megmondta, hogy ezt "elkúrtuk", ehhez sajnos hozzátett plusz 5 évet. Úgy gondolom, hogy múvére tökéletesen fölrakta a koronát. Be kell látni, az ország morálisan lezüllött, ipara gyakorlatilag felszámolódott, piacunkat eltékozoltuk, barátunk nincs Európában, sajnos Ázsiában sem. A világ úgy gondolkodik rólunk, hogy mi vagyunk a rossz példa. Mindent előröl kell kezdeni, sokan mondják még ma is, hogy rossz volt a szocialista rendszer, az elmúlt 20 év viszont bebizonyította, hogy a kapitalizmus, globalizmus még az előzőnél is rosszabb lett. A paraszt a kárpótlással visszakapta a földjét, a probléma az, hogy nem tudja, hogy a határban melyik az ő földje. A rendszerváltók semmit sem tudtak tisztességesen megcsinálni, mindenbe belekaptak, és mindent félig csináltak meg. Magamról annyit, hogy 53 éve dolgozom, ebből 40 évet gazdasági vezetőként, volt módomban a rendszerváltás előtt nagyvállalatnál középvezetői gyakorlatot szereznem, sajnos akkor sem érvényesült a magyar társadalom problémamegoldó képessége. Ma nem találkozunk mással, mint egy nagy nemzeti nihilizmussal, közönnyel, versenyfutás a pénzért, mely elszáll fölöttünk, mint az Alföldön a délibáb. Ha bármiben segíteni tudok, aminek van értelme, meg fogom tenni.

Tisztelettel:

Kiss József
ügyvezető igazgató

Comenius Kiadó Kft
8676 Karád, Koppány vezér u. 1.
Tel/ Fax:06-84-372-621
E-mail:[email protected]
www.comeniuskft.hu

 

© Copyright 2009 | All rights reserved.